Happy Cats Bootcamp ♥

Naast het bijzonder mooie pad van Ragdoll babies op de wereld verwelkomen, ben ik gespecialiseerd in kattengedrag, de individuele behoeften van de kat en kattengezondheid vanuit een holistische ziens-&denkwijze. Dolgraag deel ik mijn kennis &ervaring(en), veel op social media, met een ieder die hier in geïnteresseerd is, maar vooral met de toekomstige human soulmates van onze babies. Het welzijn van onze babies hopen we hiermee ook in de toekomst te kunnen waarborgen.

A holistic cat is a happy cat ♥ ~Kelly

Om nóg beter in staat te zijn jou/jullie alle benodigde kennis aan te kunnen reiken voor gelukkige poezels, zijn wij in april 2024 een exclusieve samenwerking aangegaan met Kattengedragstherapeute Anneleen Bru van Felinova, de schrijfster van de welbekende I ♥ Happy Cats boeken. Anneleen heeft namelijk een waanzinnig waardevolle App ontwikkeld met hierin al haar opleidingslessen naar een Gelukkige kat.

Wat houdt deze samenwerking in voor jou? Al onze toekomstige kitteneigenaren krijgen van ons toegang tot de Happy Cats Bootcamp middels de gepersonaliseerde App van Felinova en Holistic Ragdoll cattery ZenDolls.

Wat vind je in deze app?

De door ons geschreven 60 pagina’s tellende Holistic & happy Cat gids Deze gids is echt een eye opener. En reikt dusdanige kennis aan om jullie de allerbeste poezel mama en/of poezel papa te laten worden.

Boodschappenlijstje met alle benodigdheden voor het creëren van een optimale leefomgeving en jullie fluffy soulmates über gelukkige te maken.

Kortingen middels kortingscodes bij partners voor wiens kwaliteit, service & garantie wij instaan: Fokken&Zo, Poezenparadijs, Catznwood, Sunny Basketss, De Groene Os, Organimal, Voer voor katten en Kateigen.

En vanzelfsprekend…

De Happy Cats Bootcamp twv Euro 99,- In deze superleuke online opleiding via de Felinova App, leer je 20 dagen lang met hapklare en leuke video’s over het gedrag van je kat, alsof je op de eerste rij zit! Deze Bootcamp mag je écht niet missen, het is een must voor elke human soulmate van onze lieverds!

❥ Oorzaken en invloeden van het gedrag van je kat

❥ De absolute basics om elke kat gelukkig te maken

❥ Hoe je de relatie met je kat kan versterken

❥ Natuurlijk gedrag uitlokken, training & management

❥ Omgaan met ongewenst gedrag