Onze Heren

ZenDolls I AM Unstoppable (aka Stig)

Fawn point mink (zeegroene ogen).

Op 28 april 2023 bij ons geboren. Zoon van Cocodolls Peaches Pumba en ZenDolls BeYoursForever Candy.

Stiggy wordt dit voorjaar 1 jaar oud. Hij heeft het Ragdoll karakter wat ik graag wil zien: mega aanhankelijk naar ons mensengezin, komt bij alle kennissen en vrienden die op bezoek komen een knuffel halen en brengen, apporteert (jaja, Ragdolls zijn hondjes in kattenvachtjes haha), hij volgt ons door heel het huis, brengt de nacht het liefst bij ons in bed door en is dan muisstil. En hij kletst. Wanneer ik even de deur uit ben geweest komt hij luid vragen wat de reden was dat hij niet mee mocht haha.

Een heerlijk karakter dus!

En dan zijn bouw, helemaal wat ik graag zie: groot, breed, lang lichaam, lange staart, prachtig volle wangen, wijde oorzet, kleine oren, sterke kin en amandelvormige ogen om in weg te smelten. In het voorjaar wordt Stiggy 1 jaar oud en hij weegt nu al 6 kilo. Hij belooft een joekel te worden, net zo groot als zijn volle wollige vacht en warme hart.

Stiggy mag zodra hij 1 jaar oud is beperkt uitdekkingen doen. Wij zijn momenteel op zoek naar een gastgezin voor Stiggy.

Ragburry Neverending Nacho * UK

Blue tabby point bicolor (blauwe ogen).
In juli 2021 geboren in Engeland en sinds oktober 2021 door ons verwelkomt in Nederland. Nacho is oprecht een waanzinnige kater te noemen. Naast zijn uitzonderlijk bijzondere looks met doll face, brede oor stand, kleine oren, mooi rond voorhoofd en een heel dikke én langharige vacht, heeft Nacho een karakter om U tegen te zeggen.

Inmiddels is hij 2,5 jaar oud en weegt hij 7,8 kg. Knuffelen en kroelen behoren tot zijn top dagactiviteiten. Nacho heeft al drie waanzinnig mooie nestjes mogen geven. In twee gevallen met een colourpointed dame en in die beide gevallen alle kittens mitted. Met onze bicolor dame hebben zij vier bicolor kitten gekregen. Hieruit kunnen wij opmaken dat Nacho geen mitted is -zoals op zijn stamboom vermeld staat- maar high mitted bicolor.

Nacho woont samen met zijn sister from another mother and mister, bij ons liefdevolle gastgezin Mark en Duncan, in Utrecht.

Rodric des Cosmopolitains * FR (aka Rody)

Fawn point (blauwe ogen).

Zo enorm trots dat wij deze bijzondere jongen tot onze Ragdoll clan mogen benoemen. Rody is niet alleen een grote k n u f f e l b e e r van 7 kg, maar hij heeft ook nog eens de zeer bijzonder en zeldzame kleur: ‘Fawn’.

Knuffelen is oprecht zijn favoriete bezigheid. Een lekkere grote zachte bikkel die vanuit nature nogal lui is aangelegd haha. We moeten hem dan ook verleiden om te spelen. Echter, zodra hij dan in beweging is gebracht, gaat hij gezellig los.

Samen met mijn bevriende cattery hebben wij Rody in co-ownership.

Rody woont samen twee andere lieverds bij ons liefdevolle gastgezin Maud, in Oisterwijk.

Cocodoll’s Pumba Peaches * DE

Lilac mink mitted (blauwe ogen) en cinnamon drager.

Pumba is inmiddels al een echte heer en papa van onze Earth en I AM Love. Deze grote knuffelkont van 6,7 kg ligt heel vaak bij zijn mensen languit op zn rug om kroelen in ontvangst te nemen. Een super lieverd die de dames oprecht verleid :).

Wij zijn Arzu van cattery Cocodolls zeer dankbaar voor deze hunk en de kans om Pumba in co-ownership te mogen delen.

Pumba woont samen met zijn sister from another mother and mister, bij ons liefdevolle gastgezin Marieke en Rudy, in Leiden.