Onze Heren

Ragburry Nacho * UK

Blue tabby point mitted (blue eyes).
In juli 2021 geboren in Engeland en sinds oktober 2021 door ons verwelkomt in Nederland. Nacho is oprecht een waanzinnige kater te noemen. Naast zijn uitzonderlijk bijzondere looks met doll face, brede oor stand, mooi rond voorhoofd en een heel dikke en lange vacht, heeft Nacho een karakter om U tegen te zeggen. Naast veel eten (met zijn 7 maanden weegt hij al 5 kg!) behoren knuffelen en kroelen tot zijn top 3 van dagactiviteiten :). Wij kunnen dan ook haast niet wachten tot deze jongeman ‘klaar’ is om papa te mogen worden van onze kittens.

Nacho mag -onder voorwaarden- beperkt uitdekkingen doen aan geregistreerde catteries. Info op te vragen.

My Epic Mr Duke * BE

Blue point mitted (blue eyes).
Deze knappe jongeman is geboren in april 2020 en weegt nu met zijn bijna 11 maanden reeds 6,8 kg! Onze Mr Duke met zijn waanzinnig mooie blauwe ogen, extreem volle wangen, sterke kin, prachtige bouw én über lieve karakter zal dit voorjaar hopelijk papa worden van onze colourpoint kittens. Wij zijn Sandra van My Epic Ragdolls zeer dankbaar voor deze jongeman van klasse.

Cocodoll’s Pumba Peaches * DE

Lilac mink mitted (blue eyes) en cinnamon drager.

Pumba is inmiddels al een echte heer en geïnteresseerd in de dames :). Deze grote knuffelkont van 5,5 kg (10 mnd) ligt heel vaak bij zijn mensen languit op zn rug om kroelen in ontvangst te nemen. Wij hopen dit jaar een nestje van deze mooie man in combinatie met onze Gaia te krijgen: lilac en chocolate kittens met kans op cinnamon dragend.

Wij zijn Arzu van cattery Cocodolls zeer dankbaar voor deze hunk en de kans om Pumba in co-ownership te mogen delen. Deze knapperd woont niet bij ons, maar bij ons zeer goed bevriende cattery.