Onze Heren

Ragburry Nacho * UK

Blue tabby point bicolor (blue eyes).
In juli 2021 geboren in Engeland en sinds oktober 2021 door ons verwelkomt in Nederland. Nacho is oprecht een waanzinnige kater te noemen. Naast zijn uitzonderlijk bijzondere looks met doll face, brede oor stand, kleine oren, mooi rond voorhoofd en een heel dikke én langharige vacht, heeft Nacho een karakter om U tegen te zeggen. Inmiddels is hij 1,5 jaar oud en weegt hij 6,8 kg. Knuffelen en kroelen behoren tot zijn top dagactiviteiten. Nacho heeft al twee waanzinnig mooie nestjes -van elk 7 kittens- mogen geven. In beide gevallen met een colourpointed dame en in beide gevallen alle kittens mitted. Hieruit kunnen wij opmaken dat Nacho geen mitted is -zoals op zijn stamboom vermeld staat- maar high mitted bicolor.

Nacho mag -onder voorwaarden- beperkt uitdekkingen doen aan geregistreerde catteries. Info op te vragen.

My Epic Mr Duke * BE

Blue point mitted (blue eyes).
Deze knappe jongeman is geboren in april 2020 en weegt nu met zijn bijna 2 jaar 8 kg! Onze Mr Duke met zijn waanzinnig mooie lange lichaam, blauwe ogen, extreem volle wangen, sterke kin, prachtige bouw én über lieve karakter. Duke’s favoriete houding is op zijn rug tegen de rugleuning van de bank aan zitten, dit kan hij uren volhouden. Gekscherend noemen wij hem hierom ook wel Al Bundy ;).

Wij zijn Sandra van My Epic Ragdolls zeer dankbaar voor deze jongeman van klasse.

Cocodoll’s Pumba Peaches * DE

Lilac mink mitted (blue eyes) en cinnamon drager.

Pumba is inmiddels al een echte heer en geïnteresseerd in de dames :). Deze grote knuffelkont van 6 kg ligt heel vaak bij zijn mensen languit op zn rug om kroelen in ontvangst te nemen. Wij hopen in 2023 een nestje van deze mooie man in combinatie met onze Gaia te krijgen: lilac en chocolate kittens met kans op cinnamon dragers.

Wij zijn Arzu van cattery Cocodolls zeer dankbaar voor deze hunk en de kans om Pumba in co-ownership te mogen delen. Deze knapperd woont niet bij ons, maar bij ons zeer goed bevriende cattery.