HELP, ik heb een probleem

Door als het ware in het vachtje van jouw kat te kruipen, kunnen wij sámen jouw lieverd helpen de weg naar maximaal geluk (& gezondheid) in te slaan.

Ondervind jij problemen met jouw kat(ten)? Heb je het gevoel dat jouw lieverd niet lekker in haar kattenvachtje zit? Slaapt zij haast heel de dag en dacht je tot nu dat dit normaal is? Heb je meerdere katten in huis en zijn ze nogal eens onaardig naar elkaar? Kijkt je kat ineens anders en heeft er zich een soort ‘frons’ gevormd tussen de oogjes en het voorhoofdje? Schrokt jouw kat eten? Wordt er wel eens naast de bak geplast en/of gepoept? Is er sprake van diarree? (bij een kat valt zachte ontlasting al onder ‘diarree’!).

Zou je je huis graag katvriendelijker willen inrichten, maar weet je niet waar te beginnen?

Of is de onderlinge band tussen jullie niet zo close, voel je ‘afstand’ en zou je graag een betere connectie ervaren?

Of heb jij interesse in het toevoegen van suppletie aan de voeding van jouw lieverd om fysieke ondersteuning&kracht op te bouwen en weet je niet welke? Bijvoorbeeld tijdens jouw zwangerschap, dracht van de poes zelf, verhuizing, scheiding, sterfte van soortgenootje, etc.

En misschien lijkt alles juist wel heel goed te gaan, maar wil je nét iets meer inzetten om het geluk (& gezondheid) van jouw lieverd te kunnen maximaliseren.

Dan help ik jou graag!

Samen kijken we naar wat er speelt, breng ik dit in kaart om vervolgens mijn adviezen met jou te delen. Meestal is er sprake van meerdere adviezen, omdat ik met meerdere aspecten cq gebieden werk.

  1. jouw bevindingen
  2. observatie door mijzelf(*); middels fysiek bezoek / videocall
  3. probleemstelling vaststellen
  4. advies/adviezen; waarbij ik jou tevens tools aanreik jouw lieverd zelf te leren ‘lezen’
  5. implementatie advies/adviezen door jou
  6. wederom observatie door mij
  7. eindgesprek na 2 maanden

Als mens streven wij geluk na in het leven. Dit willen wij toch ook voor onze dierbare fluffy soulmates?


Ik kijk hierbij nauwlettend naar de emoties van jouw lieverd welke goed aan haar gedrag af te lezen zijn. Ik kijk naar de (aangeboden) mentale uitdaging en leefomgeving. Én ik kijk naar de energetische (leef)omgeving.

Wat hebben bovengenoemde onderdelen te maken met (gedrags) problemen?

Als je een (gedrags)probleem wilt oplossen zonder naar de onderliggende emoties, mentale uitdaging, maar ook energetische leefomgeving te kijken, is dat net zo zinloos als medische problemen symptomatisch bestrijden zonder naar de oorzaken te kijken. Helaas is dat precies wat vaak in de gedragstherapie gedaan wordt.

Om deze reden werk ik vanuit een holistische visie en katvriendelijke (felinocentrische) benadering. Alleen middels deze aanpak geven wij onze lieverds de mogelijkheid maximaal geluk te (kunnen) ervaren.

Als mens willen wij dolgraag geluk ervaren in ons dagelijkse leven. En willen wij dit niet ook voor onze dierbare fluffy soulmates?

Kosten

Vanuit de levensvisie ‘Geluk & Gezondheid delen’, vraag ik slechts Euro 50 tot maximaal Euro 150,- afhankelijk van de adviesvraag en/of probleemstelling. Tijdens ons eerste (video)gesprek kan ik de daadwerkelijke kosten vrijblijvend voor jou in kaart brengen. Waarbij rekening houdende dat ik voor fysiek bezoek een reiskostenvergoeding à euro 0,25 per km bereken.

Stuur mij een email met een (korte) omschrijving waar je tegenaan loopt of je hulp- cq adviesvraag –via het witte envelopje in het groene rondje hieronder– en ik neem vrijwel binnen 24 uur contact met je op!