HELP, ik heb een probleem

Door als het ware in het vachtje van jouw kat te kruipen, kunnen wij sámen jouw lieverd helpen de weg naar maximaal geluk (& gezondheid) in te slaan.

Voordat ik Ragdolls ging breeden was ik werkzaam als holistisch coach, mindfulness trainer en yoga docente. Ik hielp vrouwen om meer mentale veerkracht te ontwikkelen en hierdoor beter om te kunnen gaan met dagelijkse stress.

Toen ik door de corona maatregelen mijn werkzaamheden niet meer kon uitvoeren deed ik tegelijkertijd de kennis op dat er zeer veel ongelukkige katten in Nederland leven. En wij mensen vaak onbewust onbekwaam zijn mbt het welzijn van onze geliefde huisdieren (ook ik was daar een van !). Dit in combinatie met mijn grote liefde voor (onze) Ragdolls en de gelegenheidsnestjes die ik tot dat moment weleens had, deed mij besluiten dat ik holistisch én katvriendelijk wilde gaan breeden. En dit professioneel wilde gaan oppakken.

Dat is nu 3 jaar geleden.

Ik verdiepte mij in alles wat een kat nodig heeft om gelukkig en (dus) gezond te zijn. Kattenwelzijn is niet zo moeilijk wanneer we met bewuste aandacht in het vachtje van onze geliefde fluffy soulmates kruipen.

Ik kwam erachter dat wanneer de leefomgeving van een kat in de eerste plaats geoptimaliseerd en in de tweede plaats verrijkt wordt, katten gelukkiger zijn. En dat net als bij ons mensen een gezond mentaal en emotioneel welzijn een positief effect heeft op de fysieke gezondheid van de kat. En dat wanneer een kat vanaf de geboorte in een katvriendelijke leefomgeving mag opgroeien en vanuit een holistische visie begeleid wordt, zij gelukkiger is en beter bestand tegen toekomstige stress en ziekte(n).

Een mooi raakvlak en overlapping met de kennis die ik reeds bezat en de levensvisie van mijzelf en mijn gezin tav menselijk welzijn in body, mind en soul. Maar, ook energetische balans en gezondheid. Zo zal je als kind bijvoorbeeld minder gelukkig opgroeien wanneer je ouders altijd stress ervaren en vaak ruzie maken. Zo heeft de leefomgeving waar kittens en hun ouders opgroeien eenzelfde werking.

Gaandeweg ontdekte ik dat veel mensen met bewuste aandacht op zoek gaan naar hun ideale kitten(s). En dat daarbij steeds meer de basis die een kitten aangeboden krijgt als belangrijkst criterium wordt aangehouden 🙌🏼

Drie jaar geleden verzon ik de benamingen ‘human soulmates’ en ‘fluffy soulmates’. Zo zie ik het namelijk oprecht; wij mensen zijn de soulmates van onze huisdieren en vice versa. De verbinding die je met elkaar ervaart is een diepe verbinding van vertrouwen, liefde en veiligheid. Deze dienen wij te koesteren ♥

Katten welzijn hoeft niet lastig en moeilijk te zijn. De natuur bezit alles ! 💚 
Inmiddels is het mijn missie geworden om mijn opgedane kennis en ervaring te delen met toekomstige, en huidige, katteneigenaren. 

Wil jij meer leren over holistisch kattenwelzijn? En wat jij zou kunnen doen om jullie band te versterken? Of wat jij kunt veranderen en/of toevoegen aan jouw huidige begeleiding van jouw fluffy soulmate(s)? Vul het onderstaande Actie-contactformulier in en kom in aanmerking voor een gratis 30 minuten durend videogesprek waarin ik direct met jou passend en doelgericht advies deel 🙌🏼

𝖠𝖼𝗁𝗍𝖾𝗋 𝖾𝗅𝗄𝖾 𝗀𝖾𝗓𝗈𝗇𝖽𝖾, 𝗀𝖾𝗅𝗎𝗄𝗄𝗂𝗀𝖾 & 𝖾𝗏𝖾𝗇𝗐𝗂𝖼𝗁𝗍𝗂𝗀𝖾 𝗉𝗈𝖾𝗓𝖾𝗅 𝗌𝗍𝖺𝖺𝗍 𝖾𝖾𝗇 𝖻𝖾𝗐𝗎𝗌𝗍 𝖾𝗇 𝖺𝖺𝗇𝖽𝖺𝖼𝗁𝗍𝗂𝗀 𝗆𝖾𝗇𝗌 ♥

Kelly Schockman

ACTIE HOLISTISCH KATTENWELZIJN

‘Gratis 30 minuten durend videogesprek’ waarin jij jouw probleemvraag kunt stellen en ik direct met jou passend en doelgericht holistisch advies deel.


Ondervind jij problemen met jouw kat(ten)? Heb je het gevoel dat jouw lieverd niet lekker in haar kattenvachtje zit? Slaapt zij haast heel de dag en dacht je tot nu dat dit normaal is? Heb je meerdere katten in huis en zijn ze nogal eens onaardig naar elkaar? Kijkt je kat ineens anders en heeft er zich een soort ‘frons’ gevormd tussen de oogjes en het voorhoofdje? Schrokt jouw kat eten? Wordt er wel eens naast de bak geplast en/of gepoept? Is er sprake van diarree? (bij een kat valt zachte ontlasting al onder ‘diarree’!).

Zou je je huis graag katvriendelijker willen inrichten, maar weet je niet waar te beginnen?

Of is de onderlinge band tussen jullie niet zo close, voel je ‘afstand’ en zou je graag een betere connectie ervaren?

Of heb jij interesse in het toevoegen van suppletie aan de voeding van jouw lieverd om fysieke ondersteuning&kracht op te bouwen en weet je niet welke? Bijvoorbeeld tijdens jouw zwangerschap, dracht van de poes zelf, verhuizing, scheiding, sterfte van soortgenootje, etc.

En misschien lijkt alles juist wel heel goed te gaan, maar wil je nét iets meer inzetten om het geluk (& gezondheid) van jouw lieverd te kunnen maximaliseren.

Dan help ik jou graag!

Samen kijken we naar wat er speelt, breng ik dit in kaart om vervolgens mijn adviezen met jou te delen. Meestal is er sprake van meerdere adviezen, omdat ik met meerdere aspecten cq gebieden werk.

  1. jouw bevindingen
  2. observatie door mijzelf(*); middels fysiek bezoek / videocall
  3. probleemstelling vaststellen
  4. advies/adviezen; waarbij ik jou tevens tools aanreik jouw lieverd zelf te leren ‘lezen’
  5. implementatie advies/adviezen door jou
  6. wederom observatie door mij
  7. eindgesprek na 2 maanden

Als mens streven wij geluk na in het leven. Dit willen wij toch ook voor onze dierbare fluffy soulmates?


Ik kijk hierbij nauwlettend naar de emoties van jouw lieverd welke goed aan haar gedrag af te lezen zijn. Ik kijk naar de (aangeboden) mentale uitdaging en leefomgeving. Én ik kijk naar de energetische (leef)omgeving.

Wat hebben bovengenoemde onderdelen te maken met (gedrags) problemen?

Als je een (gedrags)probleem wilt oplossen zonder naar de onderliggende emoties, mentale uitdaging, maar ook energetische leefomgeving te kijken, is dat net zo zinloos als medische problemen symptomatisch bestrijden zonder naar de oorzaken te kijken. Helaas is dat precies wat vaak in de gedragstherapie gedaan wordt.

Om deze reden werk ik vanuit een holistische visie en katvriendelijke (felinocentrische) benadering. Alleen middels deze aanpak geven wij onze lieverds de mogelijkheid maximaal geluk te (kunnen) ervaren.

Als mens willen wij dolgraag geluk ervaren in ons dagelijkse leven. En willen wij dit niet ook voor onze dierbare fluffy soulmates?

Kosten

Vanuit de levensvisie ‘Geluk & Gezondheid delen’, vraag ik slechts Euro 50 tot maximaal Euro 150,- afhankelijk van de adviesvraag en/of probleemstelling. Tijdens ons eerste (video)gesprek kan ik de daadwerkelijke kosten vrijblijvend voor jou in kaart brengen. Waarbij rekening houdende dat ik voor fysiek bezoek een reiskostenvergoeding à euro 0,35 per km bereken.

Stuur mij een email met een (korte) omschrijving waar je tegenaan loopt of je hulp- cq adviesvraag –via het witte envelopje in het groene rondje hieronder– en ik neem vrijwel binnen 24 uur contact met je op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *