Planning Kittens 2023-2024

Mocht jouw/jullie voorkeur uitgaan naar kittens die bij ons opgroeien en volgens onze holistische en katvriendelijke visie begeleid worden, dan is aanmelden voor de wachtlijst zeer aan te raden. Ervaring leert dat onze kittens snel gereserveerd zijn. Op dit moment is onze wachtlijst voor 2023 dan ook al VOL.
De wachtlijst voor 2024 is inmiddels geopend.
Liefs, Kelly

Wij hopen eind dit jaar een nestje van onze UK* Ragburry Neverending Nacho en NL* ZenDolls Earth te mogen verwelkomen. Deze kittens mogen rond eind februari 2024 verhuizen.

Kittens zullen allen solid en mink zijn. Mitted en/of bicolor. Poesjes kunnen blue tabby en/of blue torbie zijn, katertjes kunnen blue tabby en/of cream tabby zijn.

Heb je interesse in één of twee van onze kittens? Lees dan alsjeblieft eerst de home page & onze werkwijze (wachtlijst) goed door.

Twee kittens samen mogen laten verhuizen naar één huishouden heeft te allen tijde onze voorkeur. Omdat, samen (op)groeien en bloeien nu eenmaal het allermooist (en beste!) voor een kitten is. Zodat ze altijd een maatje hebben om mee te spelen, het avontuur op te zoeken in huis (en de tuin), maar ook met elkaar kunnen slapen. Het gezin is namelijk nog weleens de deur uit (werk, school, dagjes uit, uiteten, naar vrienden en/of familie, de nacht, etc.). En, ook bij thuiswerken, wat het nieuwe nu is, is er niet de volle aandacht die een Ragdoll kitten behoeft (dit geldt trouwens voor élk ras). Een kitten hoort namelijk naast de routine matige dutjes, op avontuur te kunnen gaan, volop te kunnen ontdekken en spelen, klimmen en klauteren. En dat is enkel leuk om ‘samen’ te doen. Dit kun je een kitten vanachter je computer spijtig niet geven ;).

Een kitten dat alleen gehouden wordt zal snel vanuit verveling en verdriet meer gaan slapen of het tegenovergestelde en probleemgedrag ontwikkelen, zoals spullen slopen en (veel) huilen. Veel katten raken als gevolg langzaamaan in een depressie :(.

Dus denk eraan om anders ietwat langer door te sparen, zodat jullie jullie fluffy soulmate het gelukkigst kunnen zien. En dat is samen met een soortgenootje. Dan hoeven ze nooit alleen te zijn 🥰. En voor jullie betekent dit dubbel knuffel geluk én dubbel onvoorwaardelijke liefde 😍🧡🙏🏻✨.

En mocht er al een lief schattig vriendje op 4 pootjes bij jullie wonen (met voorwaarde dat deze in dezelfde leeftijdscategorie zit!), dan maakt dat ons, maar vooral het kleintje, heel gelukkig!