Planning Kittens 2023-2024

Mocht jouw/jullie voorkeur uitgaan naar kittens die volgens onze holistische en katvriendelijke visie begeleid worden, dan is aanmelden voor de wachtlijst zeer aan te raden. Ervaring leert dat onze kittens snel gereserveerd zijn. Op dit moment is onze wachtlijst om kittens in 2023 te verwelkomen VOL.
Voor 2024 hebben wij al twee zeer bijzonder leuke nestjes in de planning ♥ (zie hieronder)
Liefs, Kelly

(Update 20 oktober 2023)

Yesss 🙌🏼  onze prachtige beer Cocodoll’s Pumba Peaches * DE en knuffelplaatje NL * Gaia van de Jonkershoeve hebben een aantal dagen succesvol met elkaar doorgebracht in onze lovebirds room 💞 Dit was hun tweede poging en wij zijn dan ook dolgelukkig te mogen delen dat we nu in blijde verwachting zijn van een 100% mink nestje in de wowie kleurtjes lilac en chocolate 🤎

Kittens zullen allen mink zijn, mitted (met witte sokjes voor en witte laarsjes achter) en/of pointed (gekleurde voetjes). Zowel met tabby patroon als zonder tabby patroon is mogelijk.

De kittens mogen rond half maart 2024 verhuizen.

Wij hopen begin 2024 een zeer veelbelovend nestje van onze UK* Ragburry Neverending Nacho en onze nieuwe aanwinst ~op wie wij uiterst trots zijn~ PL* Azure Eyes Camille (aka Bloesem) te mogen verwelkomen.

Kittens zullen allen traditioneel zijn, mitted (zoals mama) en/of bicolor (zoals papa). In de kleurtjes blue en seal. Alle kittens zullen het tabby patroon (tijgerstreepjes) hebben.

De kittens mogen dan eind voorjaar 2024 verhuizen.


Heb je interesse in één of twee van onze kittens? Lees dan alsjeblieft eerst de home page & onze werkwijze (wachtlijst) goed door. En informeer gerust naar de planning wanneer je een van onze lieverds graag als mama of papa ziet van jouw/jullie toekomstige fluffy soulmates.

Let wel, twee kittens samen mogen laten verhuizen naar één huishouden heeft te allen tijde onze voorkeur. Omdat, samen (op)groeien en bloeien nu eenmaal het allermooist (en beste!) voor een kitten is. Zodat ze altijd een maatje hebben om mee te spelen, het avontuur op te zoeken in huis (en de tuin), maar ook met elkaar kunnen slapen. Het gezin is namelijk nog weleens de deur uit (werk, school, dagjes uit, uiteten, naar vrienden en/of familie, de nacht, etc.). En, ook bij thuiswerken, wat het nieuwe nu is, is er niet de volle aandacht die een Ragdoll kitten behoeft (dit geldt trouwens voor élk ras). Een kitten hoort namelijk naast de routine matige dutjes, op avontuur te kunnen gaan, volop te kunnen ontdekken en spelen, klimmen en klauteren. En dat is enkel leuk om ‘samen’ te doen. Dit kun je een kitten vanachter je computer spijtig niet geven ;).

Een kitten dat alleen gehouden wordt zal snel vanuit verveling en verdriet meer gaan slapen of het tegenovergestelde en probleemgedrag ontwikkelen, zoals spullen slopen en (veel) huilen. Veel katten raken als gevolg langzaamaan in een depressie :(.

Dus denk eraan om anders ietwat langer door te sparen, zodat jullie jullie fluffy soulmate het gelukkigst kunnen zien. En dat is samen met een soortgenootje. Dan hoeven ze nooit alleen te zijn 🥰. En voor jullie betekent dit dubbel knuffel geluk én dubbel onvoorwaardelijke liefde 😍🧡🙏🏻✨.

En mocht er al een lief schattig vriendje op 4 pootjes bij jullie wonen (met voorwaarde dat deze in dezelfde leeftijdscategorie zit!), dan maakt dat ons, maar vooral het kleintje, heel gelukkig!