Planning Ragdoll Kittens 2024-2025

Ragdolls maken de wereld een stukje mooier


Lieve Jij,

Mocht jouw/jullie voorkeur uitgaan naar kittens die volgens onze gespecialiseerde holistische en katvriendelijke visie begeleid worden, dan is aanmelden voor de wachtlijst zeer aan te raden. Ervaring leert dat onze wachtlijst snel gevuld is.

Om jullie fluffy soulmate(s) in het najaar van 2024 of voorjaar 2025 te kunnen verwelkomen, hebben wij weer zeer bijzonder leuke nestjes in gedachten, in de ‘standaard’ kleuren: blue en seal én de zeldzame kleuren: red, cream, chocolate, lilac, cinnamon en fawn ♥ in alle patronen die mogelijk zijn: color point, mitted en bicolor; mét & zonder tabby. Ook breeden wij tortie poesjes!

In alle vier soorten Ragdolls die bestaan: Traditionele Ragdoll, Mink Ragdoll, Sepia Ragdoll en Solid Ragdoll.


Liefs, Kelly

Heb je interesse in één of twee van onze kittens? Lees dan alsjeblieft eerst de home page & onze werkwijze (wachtlijst) goed door. En informeer gerust naar de planning wanneer je een van onze lieverds graag als mama of papa ziet van jouw/jullie toekomstige fluffy soulmates.

Let wel, twee kittens samen mogen laten verhuizen naar één huishouden heeft te allen tijde onze voorkeur. Omdat, samen (op)groeien en bloeien nu eenmaal het allermooist (en beste!) voor een kitten is. Zodat ze altijd een maatje hebben om mee te spelen, het avontuur op te zoeken in huis (en de tuin), maar ook met elkaar kunnen slapen. Het gezin is namelijk nog weleens de deur uit (werk, school, dagjes uit, uiteten, naar vrienden en/of familie, de nacht, etc.). En, ook bij thuiswerken, wat het nieuwe nu is, is er niet de volle aandacht die een Ragdoll kitten behoeft (dit geldt trouwens voor élk ras). Een kitten hoort namelijk naast de routine matige dutjes, op avontuur te kunnen gaan, volop te kunnen ontdekken en spelen, klimmen en klauteren. En dat is enkel leuk om ‘samen’ te doen. Dit kun je een kitten vanachter je computer spijtig niet bieden ;).

Een kitten dat alleen gehouden wordt zal snel vanuit verveling en verdriet meer gaan slapen of het tegenovergestelde en probleemgedrag ontwikkelen, zoals spullen slopen en (veel) huilen. Veel katten raken als gevolg langzaamaan in een depressie 🙁

Dus denk eraan om anders ietwat langer door te sparen, zodat jullie jullie fluffy soulmate het gelukkigst kunnen zien. En dat is samen met een soortgenootje. Dan hoeven ze nooit alleen te zijn 🥰 En voor jullie betekent dit enkel dubbel knuffel- geluk én dubbel onvoorwaardelijke liefde 😍🧡🙏🏻✨

En mocht er al een lief schattig vriendje op 4 pootjes bij jullie wonen (met voorwaarde dat deze in dezelfde leeftijdscategorie en/of energielevel zit!), dan maakt dat ons, maar vooral het kleintje, heel gelukkig! Samen zullen we dan uiterst nauwkeurig naar het karakter van jullie huidige lieverd kijken, om zo de beste karakter match te maken met de nieuw te verwelkomen fluffy soulmate.
Let wel: wij matchen op karakter! Karakter eigenschappen staan bij ons bóven de wens van een specifiek geslacht en/of kleur. Immers dient jullie huidige lieverd de rest van zijn/haar leven gelukkig te zijn met de gezinsuitbreiding. Dit heeft bij ons te allen tijden prioriteit!