Planning Kittens 2023

Mocht jouw/jullie voorkeur uitgaan naar kittens die bij ons opgroeien en volgens onze holistische en katvriendelijke visie begeleid worden, dan is aanmelden voor de wachtlijst zeer aan te raden. Ervaring leert dat onze kittens snel gereserveerd worden. Liefs, Kelly

Beschikbaar – kitten is open om in optie genomen te worden

In observatie – wij willen graag de ontwikkeling van het kitten afwachten om te bepalen of wij het kitten willen opnemen in ons eigen fokplan. Het is wel mogelijk jullie interesse in dit kleintje met ons te delen.

In optie – het betreffende kitten is reeds gekoppeld aan geselecteerde human soulmates.


Eind maart hopen wij kittens te mogen verwelkomen uit bovenstaande combinatie DE*Cocodolls Peaches Pumba en NL* ZenDolls Amazing Bamm Bamm.

Kittens zullen allen mink zijn, mitted (witte sokjes voor en witte laarsjes achter) en/of pointed. Poesjes: blue en/of blue tortie. Katertjes: blue en/of cream. Alle kittens chocolate dragend en mogelijk cinnamon dragend.

Eind maart hopen wij uit bovenstaande combinatie UK* Ragburry Neverending Nacho en DE* Tramuntana’s Paloma kittens te mogen verwelkomen.

Kittens kunnen zowel traditioneel als solid zijn, bicolor en allen met het tabby patroon. Solid poesjes: mogelijk black (torbie) bicolor en blue (torbie) bicolor. Traditionele poesjes: mogelijk seal (torbie) bicolor en blue (torbie) bicolor. Solid katertjes: mogelijk red/cream/black/blue tabby bicolor. Traditionele katertjes: mogelijk red/cream/seal/blue tabby bicolor.

In het voorjaar hopen wij kittens te mogen verwelkomen uit bovenstaande combinatie BE* My Epic Mr Duke en IT* Of Villa Desire Aurora.

Kittens zullen allen traditioneel (PG vrij) zijn. Mogelijk mitted, colourpoint of bicolor. Poesjes in de kleuren blue en seal, mogelijk tortie en mogelijk chocolate dragend. Katertjes in de kleuren red, cream, seal of blue zijn en mogelijk ch0colate dragend.

Uit bovenstaande combinatie DE* Cocodolls Pumba en NL* ZenDolls Candy hopen wij later ditt jaar te mogen verwelkomen:

Mink en Sepia kittens. Mogelijk mitted en pointed. Poesjes mogelijk in de kleuren fawn (tortie), blue (tortie) en lilac (tortie). Katertjes mogelijk in de kleuren fawn, cream, blue en lilac.

Heb je interesse in één of twee van onze kittens? Lees dan alsjeblieft eerst de home page & onze werkwijze (wachtlijst) goed door.

Twee kittens samen mogen laten verhuizen naar één huishouden heeft te allen tijde onze voorkeur. Omdat, samen (op)groeien en bloeien nu eenmaal het allermooist (en beste!) voor een kitten is. Zodat ze altijd een maatje hebben om mee te spelen, het avontuur op te zoeken in huis (en de tuin), maar ook met elkaar kunnen slapen. Het gezin is namelijk nog weleens de deur uit (werk, school, dagjes uit, uiteten, naar vrienden en/of familie, de nacht, etc.). En, ook bij thuiswerken, wat anno 2022 het nieuwe nu is, is er niet de volle aandacht die een Ragdoll kitten behoeft (dit geldt trouwens voor élk ras). Een kitten hoort namelijk naast de routine matige dutjes, op avontuur te kunnen gaan, volop te kunnen ontdekken en spelen, klimmen en klauteren. En dat is enkel leuk om ‘samen’ te doen. Dit kun je een kitten vanachter je computer niet geven ;).

Een kitten dat alleen gehouden wordt zal snel vanuit verveling en verdriet meer gaan slapen of het tegenovergestelde en probleemgedrag ontwikkelen, zoals spullen slopen en (veel) huilen. Veel katten raken als gevolg langzaamaan in een depressie :(.

Dus denk eraan om anders ietwat langer door te sparen, zodat jullie jullie fluffy soulmate het gelukkigst kunnen zien. En dat is samen met een soortgenootje. Dan hoeven ze nooit alleen te zijn 🥰. En voor jullie betekent dit dubbel knuffel geluk én dubbel onvoorwaardelijke liefde 😍🧡🙏🏻✨.

En mocht er al een lief schattig vriendje op 4 pootjes bij jullie wonen (met voorwaarde dat deze in dezelfde leeftijdscategorie zit!), dan maakt dat ons, maar vooral het kleintje, heel gelukkig!