Herplaatser(s)

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ons ook bellen of een whatsapp berichtje sturen (zie gegevens door helemaal naar onderaan de pagina te scrollen).

Voor onze allerliefste en zachtaardigste Pebbles ~ blue tortie point van 3 jaar oud~ zijn wij vanaf half oktober op zoek naar een liefdevol thuis (niet met kinderen < 14 jaar) waar zij als enige poes mag wonen. Óf samen met een andere lieverd. Waarbij wij eerst nauwlettend zullen bekijken of de karakters wel goed matchen. Pebbles kan ook samenwonen met (een) hond(en) die katten gewend is (zijn) en haar liefdevol benaderd.

Pebbles heeft een heel zacht en rustig karakter. Ze is niet gesteld op opgetild worden of op schoot te komen liggen. Maar, wanneer haar mens in rust zit, komt zij graag naast je liggen waarbij ze haar pootje op je been legt om toch het fysieke contact te hebben. En het aller aller liefst komt ze gedurende de nacht bij je in bed liggen. Het spin motortje gaat dan aan en zodra je klaar bent met knuffelen gaat ze rustig naast je liggen zonder dat je in de nacht geenlast van haar zult ervaren. Om vervolgens zodra je ’s ochtends wakker wordt weer fijn een knuffelsessie met je aan te gaan. Het geniet dan ook de voorkeur dat ze in de avond en nacht mee naar de slaapkamer mag :).