Wachtlijst en werkwijze

De interesse voor fluffy soulmates vanuit onze cattery is momenteel groot te noemen. Wij beantwoorden echter elke aanvraag met evenveel aandacht en liefde. En kiezen na ontvangst van elk bericht, op basis van ons gevoel, de best mogelijke match voor onze kittens.

Omdat, wij veel aanvragen ontvangen en hier vervolgens heel veel tijd in steken (emails, videocalls, whatsapp en privé berichten via social media.), werken wij met een wachtlijst die ruim op tijd opgesteld wordt en waarvoor wij een kleine aanbetaling van Euro 100,- vragen. Zodat persoonlijke aandacht van ons aan jullie voorop kan blijven staan. Ook vinden wij het fijn om ruim van te voren een verbinding met elkaar aan te gaan. Immers zijn het onze babies die verhuizen en worden wij met jullie toch een soort van familie. Ook geloven wij dat mensen die willen wachten op de komst van hun toekomstige gezinsuitbreiding écht voor onze visie gaan wat ons een beter gevoel geeft. De wachtlijst betaling wordt uiteindelijk in mindering gebracht op de aankoopprijs, dus het kost niets extra :).


Als alles loopt zoals verwacht, kunnen jullie sowieso binnen een jaar jullie fluffy soulmate(s) verwachten 🙌🏼♥️.


Zodra jullie keuze is gevallen op (huidige of toekomstige) kittens vanuit onze cattery, zouden wij graag een zo uitgebreid mogelijk bericht ontvangen met jullie woonsituatie, gezinssituatie of er nog andere fluffy soulmates in huis wonen en hoe vaak er iemand thuis is. Een wederzijdse match met elkaar voelen staat bij ons voorop.

Vervolgens nodig ik jullie uit voor een videogesprek. Dan kunnen jullie met eigen ogen zien wie wij zijn en hoe wij & onze diertjes leven (en vice versa). Tijdens het videogesprek mogen jullie alle vragen stellen die jullie hebben. Wij houden van openheid en transparantie en ik zal alle vragen zo goed en duidelijk mogelijk proberen te beantwoorden. Tijdens dit gesprek kunnen we wederzijds nog eens extra ‘voelen’ of we oprecht een match zijn.

Wanneer we beiden met een goed gevoel ons gesprek afsluiten, stuur ik vrijblijvend ons wachtlijst-formulier en pro forma koopcontract toe, zodat jullie deze in alle rust kunnen lezen. Zodra jullie akkoord gaan mogen jullie het wachtlijst-formulier en pro forma contract ondertekend aan ons retourneren. En vragen wij een aanbetaling a Euro 75,- per kitten, welke netjes wordt opgenomen in het pro forma contract. Vanaf dat moment gaan wij er vanuit dat jullie de toekomstige human soulmates van één of twee van onze lieverds worden 🙌🏼.


Het aanbetalings bedrag is non-refundable maar wordt uiteraard in mindering gebracht op het aankoopbedrag van een kitten. De reden dat wij een klein bedrag vragen is om zeker te weten dat mensen écht een kitten van onze cattery willen. (Soms laten mensen zich op 10 verschillende wachtlijsten van verschillende catteries zetten, terwijl ze dan geen enkele fokker informeren als ze ergens anders een kitten hebben gevonden. Zo eindig je als fokker constant met een ‘loze’ lijst, wat zonde is van onze tijd en ook van de mensen die oprecht geïnteresseerd zijn en ik juist heb moeten afwijzen voor een plekje op de lijst.)


Tot nu is 💯 gebleken dat de voorkeur die tijdens het video gesprek aangegeven wordt, ook de uiteindelijke match is; ‘The magic path of intuition’ 💫.


Wanneer onze babies geboren zijn breng ik jullie hiervan op de hoogte. Én zodra de kleintjes 3 weken oud zijn neem ik jullie middels een tweede videogesprek mee de kraamkamer in om de trotse mama en haar babies te bewonderen ♥️. Ook mogen jullie na het zien van de kittens jullie voorkeur al aangeven. Tot nu is 💯 gebleken dat de voorkeur die tijdens dit gesprek aangegeven wordt, ook de uiteindelijke match is; ‘The magic path of intuition’ 💫.

Er zijn catteries bij wie je direct fysiek op bezoek mag komen om kennis te maken. Wij kiezen hier bewust niet voor. Er zijn helaas te veel gevallen bekend waarbij bezoek onbewust virussen of parasieten meeneemt de cattery in. Dit risico willen wij zo klein mogelijk behouden. Gezondheid staat bij ons voorop!

Ik zal jullie na geboorte van de kittens toevoegen aan een privé groep op Facebook waar ik (bijna) dagelijks foto’s en filmpjes zal delen, zodat jullie de ontwikkeling van de kleintjes van heel dichtbij kunnen volgen en het voelt alsof jullie bij ze in de woonkamer zitten. Ook zullen er foto’s en filmpjes gedeeld worden op de algemene Facebook pagina en natuurlijk ook op Instagram.

Op de foto een heel blij gezin tijdens hun eerste kennismaking met hún Bobbie & Beer 🐱.

Het eerste fysieke bezoek zal plaatsvinden wanneer de kleintjes tussen 8-10 weken oud zijn. Tijdens dit bezoek vragen wij de tweede cq restant aanbetaling a Euro 225,- per kitten te doen en zullen wij met elkaar het herziene pro forma koopcontract, waarin tevens de aanbetaling is opgenomen, opnieuw tekenen.

Rond de leeftijd van 9 weken kunnen we tevens pas goed zien welke kittens onafscheidelijk zijn van elkaar. Hen laten we dan het liefst als ‘bonded pair’ verhuizen. Uiterst mensgerichte kittens vragen enorm veel aandacht en kunnen dus niet geplaatst worden bij mensen die vele uren van huis weg zijn. Onder andere om deze redenen laten wij de toekomstige human soulmates van onze kittens pas op de leeftijd van 9-10 weken op bezoek komen.

En dan, 6-8 weken later, is het e i n d e l i j k zover 🙌🏼; jullie mogen jullie fluffy soulmate(s) op komen halen. Om vanaf dat bijzondere moment jullie leven te verrijken en elke dag liefde met hen te mogen delen en van hen te mogen ontvangen ♥️.